Image Alt

Promotii

Ce noutati avem

detoxlips

Rejuvenare buze prin DETOXLIPS

DETOXLIPS este o tehnică dezvoltată la începutul anului 2016 de Linda Paradis pentru:
1 – Pentru buzele întunecate (cauza poate fi ereditară, fumători, fier în corp ridicat, plumb în buze de mucus de la suprasolicitarea rujului);
2 – Pentru buze mature
3 – Inainte de un machiaj permanent sau tehnica ICY LIPS, deoarece buzele vor recupera pielea de mucus de buna calitate,
4 – Pentru a oferi buzelor o atingere tânără și proaspătă cu catifelare și fără a dăuna buzelor.

DETOXLIPS foloseste solutia E-DERMIS de la Linda Paradis si in special cartusul Magnetic 132.
Magnetul puternic de 300 Gauss de 132 cu ace rotunde pătrate stimulează ușor reînnoirea primului strat de mucus buzelor, fără a deteriora textura buzelor.
Puterea magnetică mare a acelor plus soluția E-Dermis va expulza moleculele de plumb conținute în buze, fier sau orice particule metalice masive de pe buze și paralele, o reînnoire delicată a stratului superficial al buzelor.

Icy Lips 88

Cartușul magnetic patentat ICY LIPS 88 constă din ace într-o configurație pătrată rotundă care nu pătrunde în dermă, în schimb pigmentul este depus foarte superficial în piele, rezultând o buză îmbunătățită foarte naturală, cu mai multă culoare, plinătate și strălucire.

Frumusețea buzelor noastre este unul dintre factorii importanți pentru a ne face să arătăm atractiv. Ne place întotdeauna să avem buze naturale moi, plinuțe, rozalii. Cu toate acestea, îmbătrânirea naturală, factorii ereditari și alte câteva probleme afectează aspectul original al buzelor noastre. Deși folosim balsam și cremă pentru a ne restabili sănătatea buzelor, acestea nu sunt întotdeauna eficiente. De aceea, tratamentele cosmetice moderne sunt cele mai bune opțiuni pentru a ne rezolva problemele buzelor.

Paleta de culori ICY LIPS inclusă este un pigment perlat care poate fi folosit peste culoarea aleasă, care va adăuga un plus de strălucire și plinătate buzelor. Sunt necesare două până la trei proceduri pentru a vedea o diferență vizibilă, rezultatul este natural, îmbunătățește și adaugă la ceea ce aveți și poate fi repetat anual pentru a vă împrospăta culoarea.

Ne gasiti si pe Facebook:

Icylips88_detoxlips_Romania

Promotiile lunii Februarie

Metoda Unica in Romania! Cea mai eficienta si sigura metoda de indepartare a tatuajelor!

Profita de oferta lunii Februarie!

🔴 La un pachet de 3 sedinte de indepartare beneficiati de o sedinta de icy lips gratuita.

🔴 La un pachet de 5 sedinte de indepartare beneficiati de ambele sedinte de icy lips gratuite sau o sedinta de micropigmentare.

Va tinem la curent cu toate noutatile si promotiile noastre!