Image Alt

Despre noi

a

Cine suntem

Bianca Icalas

Ambasador in Romania

Magnetic Tatoo Removal Concept

Despre mine

Procedura de îndepărtare magnetică a tatuajelor poate fi făcută doar de un specialist, care să stăpânească foarte bine tehnica pentru a garanta cele mai bune rezultate.Alege tot timpul ce este cel mai bun pentru tine sau nimic!

Sunt Bianca Icălaș, ambasador Indepartare Magnetica Tatuaje by Linda Paradis, singurii din Europa certificati in indepartarea tatuajelor corporale prin metoda magnetica.

Mă bucur să facem cunoștință și să te ajut să scapi de tatuajele cosmetice sau corporale fără durere și fără cicatrici.

Ce mă reprezintă?

Sunt o femeie ambițioasă, orientată mereu către evoluția personală și profesională, pasionată de frumos în toate formele sale. O femeie cu visuri mari și multă forță de muncă, care pune pasiune și își dorește să fie cea mai bună în tot ceea ce face.

Ai încredere într-un profesionist și:

  • Îndepărtează în siguranță tatuajele
  • Primești îndrumare pe tot parcursul procedurii și după finalizarea acesteia
  • Garantat procedura nu va fi dureroasă și nu vor rămâne cicatrici sau semne inestetice
  • Nu vei avea parte de proceduri eșuate, infecții sau probleme medicale în urma îndepărtării tatuajului
  • Garantat 100% scapi de tatuajul nedorit Definitiv.

Cum a început totul?

Chiar dacă am absolvit Facultatea de Științe Economice, pasiunea pentru frumos este cea care m-a făcut să îmi îndrept pașii către farmacie și apoi cosmetică.

Am început în 2012 cursuri de formare profesională și am învățat tot ce se putea învăța la acel moment în acest domeniu.

Am profesat 5 ani de zile în diferite locuri și am continuat să învăț și să mă specializez, așa am ajuns să urmez cursurile de dermo-pigmentare și apoi pe cele de îndepărtare a tatuajelor prin metoda magnetică. De acolo până la a dezvolta un business de succes care a ajutat mii de femei nu a mai fost decât un pas.

Cum am reușit să fac diferența prin procedura nedureroasă de îndepărtare a tatuajelor?

Deoarece în România nu exista o tehnică sigură și nedureroasă de îndepărtare a tatuajelor cosmetice și corporale, mi-am dorit să găsesc o soluție sigură, acreditată internațional .

Astfel am descoperit tehnica inovativa Indepartare Magnetica Tatuaje by Linda Paradis, o tehnică non-invazivă de îndepărtare a tatuajelor și singura care extrage pigmentul din piele fără a lăsa cicatrici sau a afecta sănătatea.

Unde mă poți găsi?

Alege să apelezi la cea mai sigură metodă de îndepărtare a tatuajelor chiar în orașul tău.

Lunar lucram în Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova și constant în București.

Indiferent de culoarea, vechimea si starea tatuajului, metoda are efect garantat 100%.

WhatsApp Image 2023-11-10 at 11.36.39_bbb162e1

Ce poți face dacă ești în căutarea unei soluții sigure de indepartare a tatuajului?

Încearcă o procedură sigură, patentata, acreditată internațional, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Suntem singura clinică din Europa acreditată în procedura de indepartare magnetica a tatuajelor corporale, extrem de populară în Statele Unite.

Choose the best or nothing!

Te aștept cu drag!

Ce inseamna Tehnica Indepartare Magnetica Tatuaje by Linda Paradis?

Tehnica Indepartare Magnetica Tatuaje by Linda Paradis
se evidențiază din două motive:

 

Primul motiv este utilizarea unor cartuse magnetice 52,88 si 132, unice, care funcționează pe suprafața pielii, fără a pătrunde în derm. Folosind cartuse magnetice 88 evităm durerea, cicatricile și toate tipurile de risc pe care le cunoaștem din experiență în indepartarea tatuajelor.

 

Al doilea motiv este soluția E-Dermis – Magnetic Ink Extractor care are un PH de 8,5. În plus, componenta principală a E-Dermis – Magnetic Ink Extractor este 40% apă. Iar pentru compoziție, toate ingredientele aparțin industriei alimentare, a panificației și a produselor cosmetice.

 

Deci, din aceste motive putem considera această procedură ca fiind cea mai eficientă și mai sigură tehnică în acest moment pentru indepartarea tatuajelor. În urma folosirii solutiei E-Dermis – Magnetic Ink Extractor (VEGAN) pielea nu este afectată.

Fără cicatrici, indiferent de numărul de sesiuni, fără căderea sau arderea firului de păr.

Această procedură este non-invazivă și sigură. Toți pigmenții care se folosesc în tatuaje, fie că vorbim despre cele cosmetice, microblading sau tatuajele corporale, conțin metale grele. Aceste metale grele influențează negativ foliculul de păr, urmarea fiind proasta creștere și regenerare a acestuia. Cartusele magnetice 88 vor acționa mai bine cu particulele de cerneală care sunt amplasate adânc în derm. Vor extrage pigmenții implantați, eliberând foliculul de păr, care, în timp, cu siguranță se va regenera din nou. În timpul procedurii nu este nevoie de anestezic. Cartusele magnetice rotunde sunt non-invazive, navighează  în  stratul superior epidermal și lucrează cu o soluție neagresivă, clienta având doar un disconfort ușor în timpul procedurii.

Această metodă unică de indepartare a tatuajelor este cea mai eficienta si sigura metoda de indepartare a tatuajelor si garantează rezultate vizibile chiar din prima ședință.

magnetic

Din 2012 lucrez in domeniul Arta Frumusetii!

diplome

Rezultate excelente in orice conditii

Orice tip de cerneala

Indiferent de tipul de cerneala folosit la aplicarea tatuajului, indepatarea lui va avea acelasi succes.

Orice anotimp

Inlaturarea magnetica a tatuajului nedorit se poate face in orice anotimp cu aceleasi rezultate pozitive.

Orice culoare

Indiferent de culoaree alasa la aplicarea tatuajului, noi il vom indeparta fara nicio probema.

Orice tip de piele

Eficient pe toate tipurile de piele.

Testimoniale

Inovam Impreuna Pentru O Viata Mai Frumoasa

Suna pentru o rezervare: 0722769945